Oferte sejur Corfu

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

corfu 01Oferte sejur Corfu.Oferte de cazare in Corfu. Sejur Corfu. Pe situl agentiei de turism Oltextur gasiti o mare diversitate de oferte sejur Corfu, de la sejururi cu transport autocar, sejururi cu transport charter avion, cursa directa Bucuresti-Corfu, sau cu atutoturismul propriu.Colaborand cu cei mai buni touroperatori locali si germani, agentia noastra de turism va garanteaza cel mai relaxant sejur in Corfu  in apartamente, vile, pensiuni ,precum si in hoteluri de 3, 4 si 5 stele.
Doriti un sejur in Corfu? Atunci, inainte a arunca o privire asupra celorlalte situri de profil, comparati preturile noastre pentru toata gama de vacante in Corfu. Corfu este una dintre cele mai complexe insule din Grecia, cu foarte multe statiuni de-a lungul coastei Marii Ionice , dar si foarte multe posibilitati de distractie. Cosmopolita insula Corfu este una dintre cele mai frumoase insule grecesti.Combinatia dintre  mediul natural si plajele frumoase scaldate de apele marii Ionice ce inconjoara insula, face din Corfu locul ideal pentru o vacanta de relaxare. Explorarea insulei incepe din orasul pitoresc Kerkyra, capitala insulei. La intrarea in cetate puteti admira statuia impunatoare a maresalului german Mathias von Schulenburg.
Insula Corfu este recunoscuta si pentru numeroasele sale plaje minunate din Agios Georgios, Sidari, Acharavi, Kalami, Dasia, iar la partea de vest plajele din Benitsa, Glyfada, Agios Gordios si in sud Messogi, morahitika, Issos si Kavos.
corfu 02corfu 03   corfu 04

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print