Viziteaza Corfu

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

corfu 2Insulele Ionice sunt de o varietate nebanuita. Viziteaza Corfu si vei descoperi un oras mult mai cosmopolit decat alte capitale de insule, si asta daorita influentelor franceze , venetiene si britanice . Viziteaza Insula Corfu si vei descoperi locuri de o frumusete rara, ce in alte insule ale Greciei nu le vei gasi. Vei gasi aici munti, dealuri, plaje de nisip, plantatii de maslini sau plantatii de vita de vie. Daca vei strabate insula in lung si in lat, vei descoperi sate care si-au pastrat din autenticitatea traditiei  grecesti, de odinioara, vei descoperi lagune cu ape de un albastru care-ti taie rasuflarea.  Insula Corfu este unica, este insula pe care Imperiul Otoman nu a reusit sa o cucereasca. De aici, toata aceasta arhitectura  venetiana a edificiilor  conservata cu atata sfintenie.
corfu 1
Strazile orasului Corfu sunt marginite de case inalte cu balcoane din fier forjat,  si cu obloane la ferestre semanand cu strazile din orasele italiene tipice, amintind chiar de Venetia.
Exista numeroase oferte Corfu pentru a vizita si nordul insulei dominat de o multime de plaje si  excelente  de sate de munte ramase nealterate, dar nu trebuie neglijata nici Coasta de Vest , cu principala statiune estivala Sidari, unde a fost descoperita prima asezare neolitica din Corfu, datand din  7 000 i.Hr., dar si "Canal d'Amour", in care  orice cuplu care inoata va ramane impreuna pentru intotdeauna.
corfu 3
Este optiunea voastra, daca veti inota impreuna, sau separat!
Paleokastritsa, a doua mare statiune de pe coasta de vest, are cele mai frumoase panorame spre golfurile mici ascunse printre grote , dar si plaje cu nisip.

corfu 4

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print